#1 od 5 milona: Prestanite da zloupotrebljavate službe

Pokret # 1 od 5 miliona, povodom sumnji da su pojedine službe zloupotrebile svoj položaj time što su kako tvrde iz pokreta, vršile  „represiju“ nad jednim od organizatora protesta u Kuršumliji Slavkom Ilićem, izdao je sledeće Saopštenje, koje prenosimo u celosti.

Dragi prijatelji, pretnje, poziv na linč, napadi na novinare, političke neistomišljenike i ostale jedno je od glavnih obeležja katastrofalne vlasti Srpske napredne stranke u proteklih 7 godina. Iz godine u godinu, intezitet napada, pretnji, fizičkog nasilja nad neistomišljenicima i drugog devijantnog ponasanja njihove vlasti, poprima sve veće i veće razmere.

Jedan od poslednjih primera ovakvog ponašanja je policijska represija prema jednom od istaknutih opozicionih prvaka u Toplici, odbornika Gvozedenog puka, jednog od organizatora protsta 1 od 5 miliona u Kursumliji,Slavka Ilića Boleta.

Kako saznajemo iz izvora iz BIA koji je želeo da ostane anoniman, ova služba je zloupotrebljena od strane njenih čelnika i SNS-a, stavljena je u službu vladajuće stranke i na prvom mestu joj je obračun sa opozicijom, a iza zadržavanja Ilića stoji načelnik BIA za Toplički okrug, Branislav Milosavljević.

Najoštrije osudjujemo policijsku ,represiju upućujemo podršku našem saborcu Slavku Iliću i poruku da ne odustaje u borbi. To ne treba biti samo njegova borba.

To treba biti borba svih nas koji žele da ovom ZLU, oličenom u vlasti Srpske napredne stranke , napokon dođe kraj. To je borba za istinu, slobodu, pravdu, demokratiju, sve ono što je istinska ljudska vrednost…

Znamo da nas ima više, a znaju to i oni. Ali naša snaga nije u broju. Naša snaga je u istini i vrednostima za koje se zalažemo.

Do pobede!

 

Možete na pratiti ovde:
0

1 Odgovor

  1. IstinaPK kaže:

    Hoce li najzad neki posteni i hrabri novinar da otkrije pravu istinu oko pravdanja para u sportu i oko podele klubovima.Ovde vise nije bitan ni Vanja,ni bilo ko,niti ko je koga glasao,ni protesti.Ako je istina sve ovo sto se prica,i da je u to umesan i predsednik skupstine prokuplja koji je zbrisao bas sada na zasluzen odmor sa platom kao da je ministar, zamenik nacelnika uprave koji je ujedno i predsednik komisije koja deli pare,rukovodilac ove sluzbe podnosi odmah ostavku,aman ljudi,ovo nisu cista posla,i ovo treba da ispituju ove sluzbe jer su u pitanju milioni .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *