Danas protesti na jugu Srbije

Nakon pauze od mesec dana, nezadovoljni građani Prokuplja, Kuršumlije, ali i Niša, Leskovca, Pirota, Vranja, Surdulice i ostali građani juga Srbije ponovo će protestovati danas, 8. juna. Ujedno će i obeležiti 6 meseci od kada su protesti u Srbiji počeli.

Prokupčani će protestovati od 20 sati u centru grada na Trgu topličkih junaka, a nakon okupljanja i govora Dejana Bulatovića iz Saveza za Srbiju, prošetaće ulicama grada.

I Kuršumličani će se okupiti u 19 sati u centru grada, a na protestu će govoriti lokalni opozicioni lideri.

Na protestima u subotu dogovorićemo se o daljim akcijama i da li ćemo nastaviti sa protestima – kažu organizatori.

Piroćanci će se okupiti na Trgu ispred Doma kulture u 18 sati. Želja da ostanu da žive i rade u Srbiji naterala ih je da izađu na ulice, kažu organizatori, a podršku očekuju i od aktivista koji se bore za zaštitu staroplaninskih reka.

U isto vreme u centru grada okupiće se i Surduličani, a na protestu će govoriti Nikola Dmitrašinović, član Glavnog odbora Socijaldemokratske stranke i Marko Stošić, jedan od organizatora.

Na starom mestu – na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra, od 19 sati okupiće se nezadovoljni građani, a na protestu će govoriti narodni poslanik Balša Božović.

U isto vreme okupiće se i Vranjanci na šetalištu ispred gradske Apoteke.

Možete na pratiti ovde:
0

1 Odgovor

  1. evropo javi se kaže:

    Dok se vi ovde zezate i protestujete,glavnokomandujuci prokupacke skupstine,nakon mukotrpnog i teskog rada u gradskim kafanama, sportski i dostojanstveno danima brani boje naseg Prokuplja u Nemackoj,i svaki euro koji su gradjani Prokuplja ulozili u njega i njegovo putovanje je ispravno ulozen novac.Pozdrav za portal.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *