Večeras od 19 sati novi protesti u Prokuplju

Okupljanjem u centru grada i večeras će nezadovoljni građani Prokuplja izaći na ulicu kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo protiv režima Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, a protsetno okuljanja „1 od 5 miliona je zakazano za 19 sati.

Protest u prokuplju, arhiva ljm

Kako je najavljeno, na skupu će govoriti pravnik Konstantin Samofalov, reditelj Janko Baljak i student Strahinja Božinović.

Režim sve vreme pokušava da nas podeli i pozvađa, nema dijalogam nema razmene stavova i ideja. Uzeli su nam državu i predodredili je Aleksandru Vučiću i njegovim lokalnim kabadahijama. Sistem i službe su podređene Srpskoj naprednoj stranci – kažu organizatori protesta u Prokuplju.

Zato, pozivaju sve građane da se u što većem broju okupe i čuju šta će reći gosti iz Beograda, a nakon obraćanja planirana je i protestna šetnja glavnom ulicom u Prokuplju.

Možete na pratiti ovde:
0

2 Odgovora

  1. pobegulja kaže:

    Uskoro ce neko morati da odgovara za proneveru para u klubovima,Vanja je samo malo zagrebao,a dublje ce po zakonu istraziti nadlezne sluzbe,klupko se odmotava,a mediji se sve vise bave time,i otkrivaju mahinacije gradjanima,a nasi mocni funkcioneri koji sve ovo zakuvaju ,koji vole ogromne plate i da pokazuju moc, po obicaju,cim zagusti,prvi beze na odmor , a gradjani ostaju da placaju njihove racune .Saznace se sve,i ko je sa kim delio pare,ko kome sta duguje,ko je kome sta podmetnuo i naredio protivzakonito,ko je potpisao,itd.

  2. Inspektor kaže:

    Treba pitati gde su stotine miliona naših para koje su navodno potrošene na finansiranje sporta. Deluje neverovatno ali je istina da se godišnje iz budžeta na „sport“ troši oko 200 miliona. Pošto nam se klubovi finansiraju od sponzorstava privatnih firmi i entuzijasta, deca sama kupuju opremu, plaćaju trenere, prevoz i sudije, pitam se gde završavaju pare iz budžeta!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *